Ομιλία στην Αθήνα στις 28 Απριλίου 2010

31 comments:

Ανώνυμος είπε...

Well in the north country way back in the hills
My old pappy he had him a still
He brewed white lightnin' 'till the sun went down
Then he'd fill him a jug and he'd pass it around
-mighty mighty pleasin'
my pappy's secret breezin'
white lightning!


Well the G men, T men, revenuers, too
Searchin' for the place where he made his brew
They were looking, tryin' to book him,
But my pappy kept on cookin'
Whshhhoooh . . . white lightning!!!


KEEP THE FLAME, MAN

J. R.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους! Καλως να έλθετε κ. Γιαννουλάκη.
Εξωγήινοι... Να ελπίζουμε ότι θα παιχτεί κανένα από τα βίντεο με UFO και πιλότους τους που έχετε?
Η εκείνο με το στρατιωτικο ελικοπτερο Σινούκ και τη μονάδα διάσωσης?
Τα βίντεο από τη Χρυσόπετρα που λέγατε σε συζήτηση μετά τη προηγούμενη ομιλία σας για το Παράξενο?

Πρώτη φορά θα μιλήσετε γιαυτό το τοσο σημαντικό θέμα σε ομιλία σας. Ανυπομονούμε να σας ακουσουμε.
Εμεις θα έρθουμε Αθήνα. Ελάτε και εσεις από την Πάτρα για εκδήλωση μια φορά. Ναστε καλά

συνταξιδιωτες
Δυο φίλοι από την Πάτρα

mr.alobar είπε...

δεν το χανω με τιποτα

Ανώνυμος είπε...

\Συνταξιδιώτες θυμηθείτε να ανεβάσει κάποιος μια βιντεοσκόπηση να δούμε την ομιλία και 'μείς από την περιφέρεια που δε θαμαστε εκεί.

:-)

prasino liker είπε...

Kε Γιαννουλακη
Καλη επιτυχια στην ομιλια σας.Πιστευω οτι θα ενθουσιασετε τους συμμετεχοντες.Οσο για τους εξωγηινους κλεισετε τους ραντεβου για κανενα Spa και γιατι οχι μια επισκεψη στα Laserline clinics για εμφυτευση μαλιων μηπως και γινουν πιο συμπαθητικα οντα .
Να στε παντα καλα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή φάση και θεμα με πολυ πολυ ενδιαφέρον απο τα πιο βουτηγμένα στην παραπληροφόρηση!
Αν και μενω επαρχία (οχι πολυ μακριά) θα το επιδιώξω οσο μπορώ για νάρθω.
Είδα στο google video την ομιλία με θέμα "Ο Μυστικός Κόσμος των Βιβλίων" και την βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα!

Αν κάποιος φίλος εχει σε ηχιτικό αρχείο ή βιντεο κάποια αλλη ομιλία του κ.Γιαννουλάκη όπως πχ την ομιλία με θέμα "Ο Κόσμος του Παράξενου" ας το ανεβάσει αν μπορεί κι ας δωσει ενα λινκ,γιατί αυτά δεν πρέπει να χάνονται!

Συνεχίστε την καλή δουλειά κ.Γιαννουλάκη,συνεχίστε να μας εμπνέετε!Ακολουθούμε την αεναη αναζήτηση ο καθένας με τον τρόπο του!

Π. Β. Γ. είπε...

Αγαπητοί φίλοι και Συνταξιδιώτες,
σας ευχαριστώ για τα φιλόξενα μηνύματά σας και για τον ένθερμο ενθουσιασμό σας πάνω στα κοινά μας ενδιαφέροντα.
Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την ομιλία μου στην Αθήνα, αυτήν την φορά περί Εξωγήινων, όποια σχετική ιδέα ή απορία έχετε να προτείνετε για να τη συμπεριλάβω σε όσα έχω να πω, είναι ευπρόσδεκτη, το ίδιο και το όποιο συναφές ζήτημα. Έτσι κι αλλιώς, έχουμε να πούμε πολλά, και πολύ παράξενα...

Για όσους δεν θα είναι εκεί, δεν πειράζει, έχουμε και άλλους τρόπους για να επικοινωνούμε (και μερικές φορές πολύ παράξενους).

Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας τα οποία με ενδιαφέρουν πολύ και πάντα περιμένω νεότερα.

Π. Γ.

mr.alobar είπε...

να προτεινω μια παραπομπη στην εξωγηινη αρχαιολογια;ειμαι κολλημενος,το ξερω.

Another one είπε...

'Εχω δημιουργήσει ένα account στο gmail, όπου έστειλα την τελευταία ομιλία του κ. Γιαννουλάκη. Όσοι θέλουν να κατεβάσουν την ομιλία, μπορούν να κάνουν login στο http://mail.google.com/ με
username: kosmosparaksenou
password: proedrikos

Τα αρχεία βρίσκονται στο folder Sent Mail.

Credits to the original uploader

Παρακαλούνται όσοι ηχογραφήσουν την επικείμενη ομιλία, αν θέλουν να την ανεβάσουν σε αυτό τον λογαριασμό.

Another one είπε...

'Εχω δημιουργήσει ένα account στο gmail, όπου έστειλα την τελευταία ομιλία του κ. Γιαννουλάκη. Όσοι θέλουν να κατεβάσουν την ομιλία, μπορούν να κάνουν login στο http://mail.google.com/ (Sent Mail αρχείο) με
username: kosmosparaksenou
password: proedrikos

Credits to the original uploader

Παρακαλείται όποιος ηχογραφήσει την επικείμενη να την ανεβάσει σε αυτόν τον λογαριασμό.

Thanks,

M

HunabKu είπε...

"Για όσους δεν θα είναι εκεί, δεν πειράζει, έχουμε και άλλους τρόπους για να επικοινωνούμε (και μερικές φορές πολύ παράξενους)."

Αρκετά παρήγορο αυτό. Τουλάχιστον θα σας απολαύσουμε ηχογραφημένα!
Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε αυτό τον καιρό.

movement είπε...

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά κι ακόμα τόσα για αυτό το θέμα .
Κάποια από αυτά θα μπορούσαν να είναι περιγραφικά κι άλλα υποθετικά , μέσα από την αδυναμία μας να θεμελιώσουμε αυτές τους τις ιδιότητες , ακροβατώντας ανάμεσα σε υποθέσεις , μαρτυρίες , ισχυρισμούς και δεδομένα .

Η προσπάθεια όμως να ασχοληθούμε με την πραγματικότητα των UFO , οπωσδήποτε θα είναι τόλμημα να προσεγγίσουμε την πραγματικότητά τους και να την κάνουμε όσο πιο κατανοητή γίνεται , να την μεταφράσουμε δηλαδή , στην δική μας πραγματικότητα .

Δεν γνωρίζω πως θα καταφέρεις να κινηθείς σε ένα τόσο πολυεπίπεδο θέμα και έναν ωκεανό δεδομένων που σε πολλές περιπτώσεις συγχέονται μεταξύ τους , ακόμα και αλληλοαναιρούνται , σημειολογικά και εννοιολογικά .

Οι φυσικοί νόμοι στους οποίους υπακούν επίσης είναι τελείως διαφορετικοί από τους δικούς μας .
Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως θα χρειαστεί να ξεπεράσεις τον σκόπελο της σκιαγράφησης ενός αντικειμένου που σίγουρα δεν μπορεί να περιγραφεί πλήρως υπό του δικού μας πρίσματος .

Επίσης στη πληθώρα των στοιχείων περί θέασης και επαφών με αυτά τα φαινόμενα , σίγουρα υπάρχουν συγχύσεις μεταξύ των μαρτύρων , ακόμα και παραφθορές της ίδιας της μετάφρασής τους από τους μάρτυρες , στην προσπάθειά τους να τα κατατάξουν σε κάποια κατηγορία , με αποτέλεσμα να μεταβάλλεται δραματικά ακόμα και η ίδια η μαρτυρία .

Όλα αυτά ίσως δεν είναι εύκολο να τα αντιληφθεί ο κόσμος , όσο εύκολο είναι για έναν ερευνητή όπως εσύ , που τέτοιου είδους προβλήματα τα έχεις αντιμετωπίσει ευρέως .

Υποθέτω ότι θα ήταν καλύτερο να κάνεις και τον δικηγόρο του διαβόλου και να εκθέσεις και τις απόψεις των σκεπτικιστών , οι περισσότερες εκ των οποίων είναι ανυπόστατες , αλλά έχουν λογικές βάσεις .
Ως εκ τούτου , επειδή δεν είναι εύκολο να απομακρυνθούμε από τον ορθολογισμό μας , έχω εμπιστοσύνη στο ταλέντο σου να εξιστορείς και να περιγράφεις με μοναδικά χρώματα στο ακροατήριο σου και ξέρω ότι θα καταφέρεις να παρασύρεις τον κόσμο που θα παρευρίσκεται σε μια μοναδική απόδραση .

Θα είμαι εκεί

Ανώνυμος είπε...

Παντελή, ξέρεις πολλά, αλλά τα μιλάς με τον τρόπο σου ή μάλλον καλύτερα, με τον τρόπο που μιλιούνται αυτά τα πράγματα. ( να, ας πούμε, με "κελαιδίσματα" και σφιρίγματα, όπως λέμε πχ μου "σφύριξε" ένα μυστικό ή ένα πουλάκι μου είπε εκείνο)

Ο Ονειροπόλος, το βιβλίο, δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται, ότι και αν φαίνεται, και ας το αρνηθεί ο συγγραφέας του ... (ποτέ μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους συγγραφείς, για το τι λένε για το έργο τους, ή μην τους παίρνετε κατά γράμμα, θα σας παραπλανήσουν, ο καθένας μπορεί να έχει εκατοντάδες λόγους για να πεί κάτι άλλο ή έστω "επιφανειακό" - "κωδικοποιημένο" απ' ότι πραγματικά είναι το έργο του )

http://birdonthemoon.com/maier01-thumb.jpg

Καβάλα στον άνεμο ε; χεχε

Καλοτάξιδος τότε, καλοτάξιδος ...

- Ένας παρεξηγημένος συνταξιδιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Michael για το ανέβασμα των αρχείων!Αν κάποιος άλλος φίλος έχει κάτι άλλο προς ανέβασμα είναι ευπρόσδεκτο!

Θα ήθελα κ. Γιαννουλάκη αν μπορείτε να αναφερθείτε στην ομιλία σας στα αστρογλυφικά και στους Ντόγκον!

Επίσης (κατι άσχετο με το post)θα ήθελα να δω πάρα πολύ ενα αφιέρωμα στο ΣτρανΓη για την σειρά Lost που φτάνει τον άλλο μήνα στο τελος της και πραγματικά είναι καταπληκτική με πολλά κρυφά νοήματα!

Καλή συνέχεια και καλή ομιλία!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΤΕΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.paraxenostesla146@yahoo.gr

giorgos είπε...

Συν-ταξιδιωτη ευχομαι να εισαι καλα,να μας ταξιδευεις παντα στις θαλασσες του ΑGNOSTOU και της περιπετειας.Ακομη θυμαμαι την αναρτηση του παραξενου περιοδικου που θα κυκλοφορουσε πριν 12 χρονια.Νοσταλγω αυτες τις εποχες που ηταν πιο ηρεμες σε σχεση με το τωρα.Ποιος ξερει τι θα ερθει οσο πλησιαζουμε τη χρονια οροσημο 2012.Θα ηθελα να σου προτεινω μερικα θεματα να αναλυσεις στην ομιλια σου,η στο περιοδικο τα γεγονοτα που εμφανιζονται στο δυαδικτυο τωρα τελευταια που αφορουν τα αγνωστα αντικειμενα στον ηλιο που εχει αναρτησει το soho,αν εχουν σχεση με τις ηλιακες καταιγιδες που αναμενονται το2012,κυκλοφορει και μια τριλογια του Αρθουρ κλαρκ απο εκδ.Αιολος.Ισως ολα αυτα να συνδεονται με την Σεληνη,τη φυση του ηλιου που ειναι αλλο απο αυτο που μας παρουσιαζουν(box-ark)που ειχε αναφερει και ο τρις...-ΜΙΜΑΚΟΣ,που ακομη αναμενουμε αναλυση του και ολο χανεται τωρα τελευταια,ειμαι και εγω μεγαλος φαν του.Πολλες συμπτωσεις ερχονται στο προσκηνιο τωρα (Αβαταρ,βιβλια του Κλαρκ-Μπαξτερ,ΙΑΠΕΤΟΣ,ΦΑΕΘΩΝ,Εκρηξεις στο ΔΙΑ,θεασεις uf0 ολο και πιο εντονα)και το μυστηριο μεγαλωνει,ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.Ακομη πνευματικη κατοχη γης-incanabula,το φαινομενο 11¨11,3.33,09.06,555 που μου συμβαινει και μενα τα 2τελευταια χρονια,παρα πολλα για να ειναι συμπτωσεις.Ακομη το ενδιαφερων αρθρο της Αθανασιας Χοντζογλου και την συνεχεια του (μηνυματα απο την αργω).Και βεβαια τα αρθρα του κ.Αριβανη και το βιβλιο του,πιο πολλη αλληλογραφια,και strange cosmos με νεα στο περιοδικο.Να εισαι παντα καλα,εις το επανειδην.

Ανώνυμος είπε...

Σας περιμένουμε στην Αθήνα για να σας δουμε & να σας ακούσουμε και πάλι. Καταπληκτική η ατμόσφαιρα πάντα και καταιγισμός γνώσεων. Η συνδεση ολων με τον αγαπητό ομιλητή είναι πολυ χαρακτηριστική και η αστείρευτη έμπνευση και παρουσία σας μοναδική.
Αναφερθείτε σίγουρα στις απαγωγές και στο φαινόμενο του "χαμένου χρόνου" - στα ξωτικά, αν έχουν σύνδεση - στο Disclosure - στους men in black.
Ευχαριστούμε για όλα
Τάσος - Έφη

Katia είπε...

Κύριε Γιαννουλάκη γειά σας!!
καλή επιτυχία σας εύχομαι!

Ανώνυμος είπε...

Σε περιμένουμε Παντελή να μας μαγέψεις ακόμη μια φορά με την ομιλία σου.Ελπίζω όμως φέτος να μας αποκαλύψεις ποιοι θα είναι οι εξωγήινοι ανάμεσά μας και όχι όπως πέρυσι που δε μάθαμε ποιοι έχουν μπει σε UFO...Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι φίλοι σου που είτε γνωρίζεις προσωπικά είτε όχι θα είναι πάλι εκεί.

Π. Β. Γ. είπε...

Αγαπητοί Συνταξιδιώτες μας, θα προσπαθήσω να συμπεριλάβω σε όσα πολύ παράξενα έχω να πω στην ομιλία μου, τα ζητήματα που μου προτείνετε, τα οποία, άλλωστε, ενδιαφέρουν πολύ κι εμένα
(και τον Νίκο Φερεσιάδη που θα με βοηθήσει σε διάφορες φάσεις της βραδιάς -και ελπίζω να εμπλέξουμε σε συζήτηση και τον φίλτατο γνωστό Καθηγητή Χρήστο Γούδη, διευθυντή του ινστιτούτου αστρονομίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου, ο οποίος θα με προλογίσει στην αρχή της εξωγήινης βραδιάς μας).

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει και πολύ να με ηχογραφούν ή να με βιντεοσκοπούν χωρίς την έγκρισή μου και να μοιράζουν το αποτέλεσμα σε όλη την υφήλιο, αλλά το αποδέχομαι μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν κάτι από την εκάστοτε ομιλία μου όσοι συνταξιδιώτες μας είναι μακριά και δεν μπορούν να παραστούν. Και για λόγους αιωνιότητας, βεβαίως...
Αν και ίσως θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα μέσα καταγραφής και να επικοινωνούμε μεταξύ μας με άλλους τρόπους, πιο παράξενους. (Έχω υπ' όψιν μου αρκετούς, αλλά αυτό θα ήταν το θέμα μιας άλλης ομιλίας...)

Και γενικά το θεωρώ πολύ τολμηρό που εν μέσω της γενικευμένης οικονομικής «κρίσης» εμείς ασχολούμαστε την Τετάρτη 28 Απριλίου με τους Εξωγήινους και τα UFO! Μα, υπάρχουν κι άλλοι μεταλλαγμένοι σαν κι εμάς, άραγε, που δεν είμαστε οικονομολόγοι λογιστές και καταστροφολόγοι πολιτικολόγοι και μανιώδεις της συμβατικής επιβαλόμενης «επικαιρότητας»; Πόσοι είμαστε; Εμείς που «τολμάμε» (ω!) να ασχολούμαστε με κάτι ιδιαίτερο και εναλλακτικό; (Διαπιστώνω ότι σχεδόν έχει χαθεί ακόμη και η έννοια του Alternative, εξαιτίας της γενικευμένης πλύσης εγκεφάλου εδώ στον συμβατικό κόσμο!...)

Το ελπιδοφόρο σύνθημα της Τετάρτης είναι: The Truth Will Be There (for a while)!

Κάποιος φίλος σε προηγούμενο μήνυμα λέει «να εκθέσεις και τις απόψεις των σκεπτικιστών» στην ομιλία. Αν είχαν απόψεις και όχι σκουπίδια, υποκρισίες, παρωπιδισμούς και λογιστικά τρικς, κατά τη γνώμη μου και όχι μόνο, θα μπορούσαν να εκτεθούν. Δηλαδή αν οι διάφοροι που αυτοχαρακτηρίζονται «σκεπτικιστές» (λες και ξέρουν τι ακριβώς είναι η σκέψη), είχαν ασχοληθεί επισταμένα με το μεγάλο αυτό μυστήριο, θα είχαν και απόψεις.
Και, τέλος πάντων, τις απόψεις των διαφόρων αυτών κακών τύπων, τις ξέρετε, προφανώς. Όλα τα άλλα δεν ξέρετε! Λέω, λοιπόν, σε αυτά τα "όλα τα άλλα" να δώσουμε τον χρόνο της βραδιάς μας. (Που γι' αυτό θα είναι και πολύ παράξενη ...Strange άλλωστε...)

Είναι πολλοί οι τρόποι και τα επίπεδα με τα οποία "μιλιούνται" αυτά τα πράγματα, ακόμη και "κελαηδιστά", όπως λέει ένας άλλος φίλος εδώ (γι' αυτούς που ξέρουν πολλές ξένες -alien- γλώσσες).

Οι θεάσεις UFO τελευταία γίνονται όλο και πιο πολλές, το 2009 ήταν η χρονιά με τις περισσότερες θεάσεις στην κατεγραμμένη Ιστορία, και οι πρώτοι μήνες του 2010 ήδη το έχουν ξεπεράσει! Κάτι συμβαίνει...

Το μυστικό της βραδιάς, φυσικά, θα είναι ότι θα βρίσκονται αρκετοί «Ξένοι» ανάμεσά μας. Είναι ντροπαλοί και δεν παρουσιάζονται ανοιχτά, αόρατοι ή μεταμφιεσμένοι, κι ίσως να τους πείσουμε να εμφανιστούν. Ξέρετε, μάλλον παίρνουν ό,τι μορφή θέλουν. Που σημαίνει ότι ακόμη κι εγώ, εκεί, μπορεί να μην είμαι εγώ, αλλά...κάποιος από "αυτούς" (Them!)...
Γιατί όχι; Θα δούμε...

Στις ομιλίες μου στην Αθήνα πάντα εντυπωσιάζομαι από τους φίλους που έρχονται για να με τιμήσουν με την παρουσία τους. Είσαστε πάντοτε το καλύτερο ακρωατήριο που θα μπορούσε να ζητήσει ένας συγγραφέας, οι περισσότεροι από εσάς αξιόλογοι, και ευγενικοί μαζί μου, υπομονετικοί και ιδιαίτερα ανεκτικοί απέναντι στον εκκεντρισμό μου, και σάς ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω να είμαι αντάξιός σας -και ίσως και περισσότερο, αν τα καταφέρω- στην ομιλία μου, αλλά και να συνθέσουμε και τη γνωστή ιδιαίτερη ατμόσφαιρα όπως πάντα, και αυτή η βραδιά να αξίζει αληθινά τον χρόνο σας.

Εγώ και οι φίλοι μου ξεκινούμε τώρα το ταξίδι μας προς την Αθήνα, και σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τις καλές σας σκέψεις, και χαίρομαι πολύ που θα συναντηθούμε πάλι με τους συνταξιδιώτες μας εκεί...
( Που; )

φιλικά
Παντελής Γιαννουλάκης

THANASSIS είπε...

Μετά από την φάρσα της βόμβας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω την συνέχεια της ομιλίας σου. Μια άλλη "προσωπική" βόμβα με ανάγκασε να αποχωρήσω γύρω στις 10 το βράδυ. Σου στέλνω αυτό το μήνυμα για να σε ευχαριστήσω για αυτή την λίγη ώρα που έμεινα στην παρέα μας. Ελπίζω κάποια άλλη φορα να παρακολουθήσω ολόκληρη ομιλία σου. Αυτό το παράξενο cynchronicity που με ακολουθεί είναι όντως strange.

Another one είπε...

Λοιπόν; Εντυπώσεις; Μπορεί κάποιος να μας πει περιληπτικά τα θέματα της ομιλίας ή να ανεβάσει σε audio την ομιλία;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δυστυχώς δεν μπόρεσα ναρθω στην ομιλία.
Είμαι σίγουρος πάντως πως θα ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και εχω μείνει με την βασανιστική απορια του τι να ειπώθηκε!
Δεν πειράζει την επόμενη φορά...
Άλλωστε υπάρχουν κιάλλοι τρόποι επικοινωνίας και ενημέρωσης ποιο κλασικοί,όπως μέσα απο το ΣτρανΓη!
Υπαρχει άραγε η δυνατότητα κ.Γιαννουλάκη να προμηθευτεί κάποιος συλλέκτης κάποια παλιά τεύχη που του λείπουν απο την συλλογή;;
Αν μπορει και του είναι ευκολο καποιος φιλος και εφοσον δεν υπάρχει πρόβλημα ας ανεβάσει την ομιλια.
Καλη συνέχεια!!

Ανώνυμος είπε...

H ομιλία ήταν καταπληκτική .
Διάχυτη και φανερή ήταν η αίσθηση ότι ο ομιλητής είχε να πει πάρα πολλά και απαγορευμένα και πρωτότυπα ενδιαφέροντα , αλλά δε του δόθηκε ολος ο χρόνος που απαιτούταν και κατά το τέλος προσπαθούσε να τα συμπτήξει για να περάσει το αρχικό μήνυμα που είχε κατα νου .
Τα πιο καταπληκτικά απο ότι κατάλαβα ήταν όλα όσα δεν πρόλαβε να μας πει .
Ο κόσμος που κατάκλυσε την αίθουσα και δεν έφυγε παρα τις αντιξοότητες , δείχνει σα μέγεθος και ποιότητα πόσο αγαπητός είναι ο συγγραφέας .

Αν υπάρχει οπτικοακουστική καταγραφή της ομιλίας ας την αναρτήσει κάποιος κάπου να τη δούμε η να τη κατεβάσουμε . Εγώ πολύ θα ήθελα να προσέξω ξανά πάμπολλα σημαντικά σημεία που δε πρόσεξα και άλλοι να ακούσουνε και να δούνε που δεν ήταν εκεί .

Αγαπητέ Παντελή , ευχαριστούμε για τις γνώσεις και τη φιλικότητα που τόσο απλόχερα δίνεις όποτε μπορείς . Εδώ είμαστε .

Κοσμάς "Stargazer"

NOTIS είπε...

Παντελη σε χαιρετω.Μου εκανε εντυπωση το νεο strange,πιστευω οτι συναντησες τον Alaje στο Λιτοχωρο,πως σου φανηκε ?θελω τη γνωμη σου

Ανώνυμος είπε...

!

Π. Β. Γ. είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ.
Όλους σας.
Θα τα ξαναπούμε σύντομα ελπίζω.
Με κάποιον τρόπο
θα δούμε...

Όλα μου φαίνονται πολύ μυστηριώδη
σε αυτόν τον κόσμο
Και
Μεγάλος πόλεμος υπάρχει
κι οι φίλοι
πάντα συναντιούνται
εκεί που πρέπει να συναντηθούν
στον κατάλληλο τόπο και χρόνο
και
όλα είναι δυνατά.

Π.

Katia είπε...

Κύριε Γιαννουλάκη γειά σας!!
Έχω διαβάσει κάποια βιβλία σας και θέλω να σας ευχαριστήσω, γιατί μου ανοίξατε τα μάτια σε πολλές απορίες που είχα.Είναι εξαιρετικά!! Κάποια βιβλία όπως megapolisomany,δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, λέγοντας μου ότι είναι εξαντλημένο. Μπορείτε να κάνετε κάτι? Σας ευχαριστώ!!!

Π. Β. Γ. είπε...

@ Katia :

Για να διαβάζεις, σημαίνει ότι είχες ήδη τα μάτια ανοιχτά...
Ευχαριστώ, όμως για την ενθάρρυνση που μου δίνεις και για την καλή σου σκέψη.

Δυστυχώς το βιβλίο μου "Megapolisomancy: Τα Μυστήρια των Πόλεων", είναι εξαντλημένο από τον εκδοτικό οίκο («Αρχέτυπο», ο οποίος δεν μού ανήκει πια), και ακόμη κι εγώ απλά έχω δυο-τρία αντίτυπα (αν έχω και τόσα).
Το πιθανότερο είναι ίσως να το βρεις κάποια στιγμή σε στοκ κάποιων συγκεκριμένων βιβλιοπωλείων (που θα πρέπει να τα αναζητήσεις). (Π.χ. παλαιότερα, στη Θεσσαλονίκη, κάποια από τα βιβλιοπωλεία κατά μήκος του πεζόδρομου τού Ναυαρίνου, είχαν μερικά αντίτυπά του, αλλά δεν ξέρω αν ακόμη έχουν).
Στην παρούσα φάση, προφανώς είναι λίγο συλλεκτικό.

Όμως, έτσι κι αλλιώς, όσο πιο σύντομα μπορώ, έχω σκοπό να το εκδόσω και πάλι, σε νέα έκδοση από τις νέες εκδόσεις μας («Άγνωστο»).
Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μού αφήσεις εδώ ένα e-mail σου, ή να το στείλεις (με μία σημείωση υπενθύμισης) στο strange@agnosto.gr, ώστε να το προωθήσω στους συνεργάτες μου και να σε ειδοποιήσουμε είτε αν τύχει και το δούμε κάπου, είτε αν τυχόν πέσουν στα χέρια μας κι άλλα αντίτυπα, είτε μόλις το εκδόσουμε και πάλι.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου, και για την επικοινωνία.
Π. Γ.

Πάτροκλος είπε...

Φίλε Michael σε ευχαριστώ πάρα πολύ που πήρες την πρωτοβουλία να ανεβάσεις την ομιλία και για όλους εμάς που δεν είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε.

Unknown είπε...

Συνταξιδιωτη Παντελη, στην Κυπρο ποτε θα εχουμε τη δυνατοτητα να σε δουμε?