Νέο Βιβλίο

Κυκλοφορεί στα περίπτερα & στα κεντρικά βιβλιοπωλεία. (Τιμή: 5 E)




4 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως συνάδει με τα wings over the world(wow's) για τα οποία είχες μιλήσει...

http://www.wingmakers.com/fullintro.html
Ανδρέας

Π. Β. Γ. είπε...

Συνταξιδιώτη Ανδρέα,
"wingmakers" έχει κάποιο ενδιαφέρον
αλλά
όχι
δεν έχει καμία σχέση με τους W.O.W.

Π. Γ.

Γιώργος είπε...

Μόλις το τελείωσα.Όμορφη δουλειά , μαζεμένη.Συνέχισε έτσι όπως όλα αυτά τα χρόνια...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παντελή,

Έψαχνα να βρω κάποιο τρόπο επικοινωνίας μαζί σας αλλά δεν έβρισκα κάποιο e-mail.
Μόλις ολοκλήρωσα το βιβλίο και οφείλω να ομολογήσω ότι παρότι είμαι άθεος (ως συνέπεια ο νους μου αρνείται να χωρέσει τα περισσότερα απ'αυτά που διάβασα), το απόλαυσα.
Ωστόσο θα ήθελα να σας αναφέρω μία περιοχή κοντά στη Γορτυνία (παλιότερα δήμος Λευκασίου, τώρα Καλαβρύτων), τις πηγές του Λάδωνα. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για την ευρύτερη περιοχή. Αν ανατρέξετε στον Παυσανία θα δείτε πολλές αναφορές (υπάρχει στο χωριό Παγκράτι ο αρχαιολογικός χώρος το κλίμα του Παυσανία). Οι πηγές δεν έχουν επιβεβαιωμένο βάθος, δύτες δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν ποτέ στο βυθό. Άνθρωποι έχουν πνιγεί και τα φαντάσματα τους ακόμα περιπλανιούνται στο χώρο.
Το πιο συναρπαστικό που έχει συμβεί είναι ότι μία μέρα οι πηγή στέρευσε και μαζί της όλος ο ποταμός. Αυτή η μέρα ήταν η μέρα που έγινε το καταστροφικό τσουνάμι στην Ταϋλάνδη. Η ροή επανήλθε στα φυσιολογικά της μετά από μερικές μέρες.
Δίπλα από το χωριό Λυκούρια και προς το νομό κορινθίας υπήρχε μία λίμνη, η οποία αποξηράνθηκε για καλλιέργεια. Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι από αρχαιοτάτων χρόνων η λίμνη στέρευε και ότι γι'αυτό οφειλόταν ένας δράκος που κατοικούσε στη λίμνη και έπινε όλο το νερό για να σβήσει τη δίψα του. Έχω διαβάσει το μύθο του δράκου και άλλα για νεραϊδες από ένα βιβλίο του Περικλή Ροδάκη, του οποίου ο τίτλος δυστυχώς μου διαφεύγει.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Π.Γ.Κ