Eλπίς


9 comments:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Π,

για της συγχρονικότητας το αληθές, εχθές 16/05/13 που ανέβασες αυτήν την ελπίδα,

έφτασα στην εναλλακτική θεωρία του "φαινόμενου της πεταλούδας", ως εξής :

μόλις γύρισα από την δουλειά, κάνοντας σιωπηλούς οικιακούς-οικονομικούς υπολογισμούς στο κεφάλι μου, και καθώς τακτοποιούσα την μηχανή μου, μπήκε μέσα στο σκονισμενο γκρι γκαραζ μια ασπρη πεταλούδα, πέταξε / επιθεώρησε λίγο την κατάσταση και την έκανε.

Και ...ωπ ... μου ήρθε η θεωρία.

Πόσο πολύ γ@μεί την οικονομική μου θεώρηση μια ωραία πεταλούδα...

Πόσο κομψά μπορεί να ξεφτιλίσει τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα,τον γείτονα σου τον Βενιζέλο και τα αφεντικά τους, μια ωραία πεταλούδα που θα πετάξει δίπλα τους, την ώρα που ανακοινώνουν τον εξορθολογισμό των κρατικών δαπανών με στόχο το πρωτογεννές πλεόνασμα ώστε να ξαναβγούμε μεσομακροπρόθεσμα στις διεθνείς αγορές των εντόκων γραμματίων.

Π for Παντελής & Πεταλούδα

Ανώνυμος είπε...

Η ελπίδα είναι επικίδυνο πράγμα.Ειδικά εδώ μέσα.

Ανώνυμος είπε...

εγω ειμαι η Ελπιδα ?!?!?!?

Ahau είπε...

Παντελουδα....:)

ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ είπε...

Πότε θα ανθίσει το καινούργιο strange;

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το βιβλίο σας "UFO" (2004). Στις 8/12/2012 o πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μεντβέντεφ, δήλωσε (με κλειστές κάμερες υποτίθεται) πως γνωρίζει για την εισβολή των Aliens,πως λαμβάνει μέτρα εξόντωσής τους και ότι δεν θέλει πανικό.(Επιβεβαίωση Cooper). Μετάδοση ANT-1 news. Αλήθεια ή απάτη;

Ανώνυμος είπε...

θέλω το καινουριο τευχος του καλυτερου περιοδικου που βγηκε ποτε στην ελλαδα για το φανταστικο κ το παραξενο στα περιπτερα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το βιβλίο «UFO»(2004). Το Δεκέμβριο του 2012 o πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μεντβέντεφ, δήλωσε σε εκπομπή (με κλειστές κάμερες υποτίθεται) ότι η χώρα έχει σχέδιο εξοντώσεως των εισβολέων Aliens και ότι δεν θέλει να προκαλέσει πανικό. (ANT-1 news). Καλοστημένη φάρ
σα;

Π. Β. Γ. είπε...

Πέτα-Αλλού-δα

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας!

Π. Γ.

υ.γ.(εξοντώστε τους εισβολείς Aliens!)