ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Thessaloniki Walking Tours
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
& Επανάληψη (λόγω πολλών συμμετοχών) : 
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, και ξανά την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, ξεκινάμε την πρώτη από μία σειρά περιπατητικών  περιηγήσεων στην "Μυστική Θεσσαλονίκη", με οργάνωση του φημισμένου "Thessaloniki Walking Tours", για να ανακαλύψετε επί τόπου μαζί μας ιδιαίτερα σημεία της άγνωστης πλευράς της πόλης και τις παράξενες ιστορίες τους. 
Σας προσκαλώ να γίνετε συνταξιδιώτες μας... Π. Γ.
(Ακολουθεί το δελτίο τύπου της διοργάνωσης)


Thessaloniki Walking Tours

Καλωσορίζουμε τον Παντελή Γιαννουλάκη και μαζί του εξερευνούμε την “Μυστική Θεσσαλονίκη” μέσα από μια σειρά συναρπαστικών διαδρομών...

Αινιγματικοί τόποι, μυστηριώδεις πύλες και αδιέξοδα, ιστορίες που συνδέουν την αρχαία με την σύγχρονη πόλη, υπόγειες στοές, ανατριχιαστικές αφηγήσεις, μύθοι και αστικοί θρύλοι, παραδόσεις και αντιλήψεις, φάσματα, φαντάσματα, και διηγήσεις όπου το υπερφυσικό και η φαντασία συναντά την Ιστορία. Με οδηγό τον εξπέρ του χώρου στην Ελλάδα, Παντελή Γιαννουλάκη, συγγραφέα, μελετητή και εκδότη, ανασύρουμε άγνωστες ιστορίες από την Θεσσαλονίκη και περιηγούμαστε στις πιο μυστικές της γωνιές.

Σε αυτήν την διαδρομή, την πρώτη μιας σειράς περιηγήσεων που προσεγγίζει την πόλη από μια εντελώς διαφορετική ματιά, περιηγούμαστε σε γωνιές της περιοχής του Αγίου Παύλου και της Άνω Πόλης, μοιραζόμαστε ιστορίες που δεν σας διηγήθηκε ποτέ κανείς, και φέρνουμε στην επιφάνεια μια αθέατη πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου , με επανάληψη λόγων πολλών συμμετοχών και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, αφήνουμε πίσω μας την καθημερινότητα και εισχωρούμε όλοι μαζί σε έναν μυστικό κόσμο ακολουθώντας έναν συναρπαστικό αφηγητή.

Σημείο Συνάντησης: Στο νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος”

'Ωρα: 15:45

Συμμετοχή: 10 ευρώ

Πληροφορίες / Κρατήσεις: info@thessalonikiwalkingtours.com & 6978.186.900-1, 2310.424.916


Νέα Σημείωση :
Ο περίπατος του Σαββάτου έχει συμπληρώσει συμμετοχές για αυτό και θα τον επαναλάβουμε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.
Υπάρχουν και για την Κυριακή ήδη πολλές συμμετοχές, για αυτό και η διαθεσιμότητα είναι ήδη περιορισμένη. Οι ενδιαφερόμενοι για την Κυριακή, ας δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστούμε για το μεγάλο ενδιαφέρον σας!