ΟΜΙΛΙΑ Π.Γ. ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ", 14-7-2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ
ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΜΕ ΘΕΜΑ "Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ"
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, στις 8.30 μμ, στο προαύλιο της Πινακοθήκης

-

Ο Δήμος Λιτοχώρου, η Δημοτική Πινακοθήκη & o Μαραθώνιος του Ολύμπου, παρουσιάζουν
μια ομιλία του συγγραφέα ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ,
για τον "ΑΓΝΩΣΤΟ ΟΛΥΜΠΟ"
την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 8.30 μμ
στην Δημοτική Πινακοθήκη του Λιτοχώρου
Βασ. Κωνσταντίνου 60, Λιτόχωρο Πιερίας
------------------------------------------
στα πλαίσια της έκθεσης ζωγραφικών έργων της πρωτοποριακής ζωγράφου
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΑΜΟΥ
με τίτλο "ΦΩΣ ΟΛΥΜΠΟΥ" 
------------------------------------------
η ομιλία θα συνοδευτεί από ΠΡΟΒΟΛΗ ART VIDEO
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
-
διαβάστε το βιβλίο του Παντελή Γιαννουλάκη "Παράξενα Μυστήρια στην Ελλάδα" (εκδ. Άγνωστο)
-



3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Everything we... lived, learned, felt, loved, fought, understand is a lie. Everything is a big Lie. "Our" lives, "our" homes, "our" friends and loved ones, "our" enemies, "our" system, i mean e-v-e-r-y-t-h-i-n-g is a LIE.
Try to escape before it's too late, isn't it?
F@ck Voladores and take the leap of faith NOW!
)my little awareness, i hope to see you soon back in Athens, before it's too late, you know we need our guidance here too!* 's rd wo eql.*(

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και πάλι, μου έχετε δώσει την άδεια να επικοινωνώ όποτε θέλω μαζί σας, βέβαια θα ήθελα να μιλήσουμε ζωντανά αλλά το blogger είναι κάτι σαν last resort! Ή τουλάχιστον μέσω email για να μην διαβάζει κανείς άλλος τι γράφω.
Το βιβλίο σας Ιστορίες που δεν διηγήθηκε ποτέ κανείς δεν το έχω,οπότε το διήγημά σας Ονειροναύτης δεν το έχω διαβάσει.
Αρκετό καιρό αμφιταλαντευόμουν αν είστε Φιλικός ή όχι (όπως μια ομάδα που μίλαγα μέσω facebook και μου έστειλαν τρεις με τέσσερεις φορές μια κιτρινοπορτοκαλί φωτεινή μπάλα φωτός που εκρηγνυόταν έξω ή μέσα στο δωμάτιό μου, που την τελευταία φορά που συνέβει κάτι υπήρχε μέσα της και όταν εξερράγη μέσα στο δωμάτιο κατατρόμαξα ξύπνησα σκεπτόμενος που θα την έχουν ακούσει και οι υπόλοιποι στο σπίτι (ενώ δεν). Αυτό το κάτι ήταν απειλητικό και επικίνδυνο και με περιεργαζόταν. Το ήξερα διότι το βίωνα και από τον φόβο προσπαθούσα να μην κουνηθώ ή ανοίξω τα μάτια μου έτσι ώστε να νομίζει πως ακόμα κοιμάμαι και να φύγει. Αν ξέρετε και θέλετε να μου πείτε με χαρά να μάθω. Το μόνο σχετικό είναι ένα βίντεο που κυκλοφορούσε στο δίκτυο με κάτι αστυμάγους στην Ρωσία που τους έκαναν επίθεση με κάτι παρόμοιο. Αγόρασα το τεύχος 146 πριν κάτι μέρες και υπερασπίζεστε ένθερμα τον Κάρλος Καστανέντα, οπότε ναι είστε Φιλικός. Ο Καστανέντα εξάλλου εξηγεί τι ήταν το όνειρο που σας είχα γράψει.
Το παράξενο είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που μου έκαναν όλα αυτά ήταν οι ίδιοι που με σύστησαν πρώτα στον Καστανέντα και μετά σε εσάς. Είστε ο Έλληνας Καστανέντα για μένα. Πέρα απ' όλα αυτά που είναι το περιτύλιγμα, η ουσία είναι γιατί σας γράφω...? Χρειάζομαι την βοήθειά σας, ξέρω τι γράφετε μέσα στο τεύχος σας αλλά πρέπει να σταματήσω τον εσ. διάλογο επιτυχώς και να ακούσω ξανά την φωνή!, όπως έγινε αρχές του Γενάρη από προσπάθεια που ξεκίνησε σοβαρά τον Σεπτέμβριο του 2012. Από τότε μέχρι σήμερα αγκομαχώ να τα ξανακαταφέρω δίχως αποτέλεσμα και ο Καστανέντα γράφει πως το να σταματήσεις τον εσωτερικό διάλογο δίχως φυτά δύναμης όπως η Psilocybe Mexicana φθείρει τον ασκούμενο.
Τι με συμβουλεύεται; γνωρίζοντας ότι δεν ζούμε στην Ολλανδία;
Επίσης πώς μπορεί να ζει κανείς δίχως ομοίους του, όπως λέτε σε ένα κείμενό σας στο blog να ψάχνουμε να βρούμε equal φίλους ειδάλλως υπάρχουν προβλήματα και πώς να ζει κανείς ξέροντας ότι όλοι η ζωή του ήταν ένα μεγάλο καλοστημένο Ψέμα από το μυαλό των Βολαδόρων; Η "επικοινωνία" με res που βρίσκονται σε trance αποτελεί τον γόρδιο δεσμό και τέλος κάνοντας τις πρακτικές να σταματήσει ο εσ. διάλογος εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κανείς δεν ξέρει το οτιδήποτε!
Όπως έλεγε ο Καστανέντα i'm not special, just another warrior.
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
ΝΩΚ ΝΩΚ, is anybody home???

Π. Β. Γ. είπε...

εξερεύνησε
ανακάλυπτε
πειραματίσου
παρατήρησε
επέλεγε
συνδύαζε
εξέλιξε
πρόσεχε

...με αυτή τη σειρά :-)

και επέμενε πολύ να βρεις τους ομοίους σου, θα σε βρουν αυτοί

Π.Γ.