ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ NEWSBREAK : Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

 
«ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...»

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Παντελής Β. Γιαννουλάκης :
ΝΕΟ: Αποκλειστική ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον Παναγιώτη Λιάκο στο NEWSBREAK
Διαβάστε την εδώ >


Μεγάλη Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, 
μιλώντας εκ βαθέων και εις βάθος, 
και συζητώντας το νέο βιβλίο "Ο Μυστικός Πόλεμος"...













3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση, επειδή παρακολουθώ χρόνια το έργο σας και θα με ενδιέφερε η άποψή σας. Μάλιστα, πολλά από αυτά που αναφέρετε και στη συνέντεύξη, αλλά και στο βιβλίο, με βρίσκουν σύμφωνο. Όπως καταλάβατε, δε με βρίσκουν όλα σύμφωνο, με βάση τις δικές μου εμπειρίες και γνώσεις, φυσικά. Θα μπορούσα να αναφερθώ σε παράδειγμα, αλλα πραγματικά δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα στην παρούσα φάση και στην παρούσα νοητική κατάσταση και των 2 μας.Θα μπορούσα να κάνω και λαθος, και να το αντιληφθώ χρόνια αργότερα. Προχωράω λοιπόν στην ερώτηση: Εσείς, προσωπικά, πιστεύετε ότι είχατε υπάρξει άθελά σας "δοχείο" της αρνητικής παράταξης; Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Πως μπορεί ο καθένας από εμάς να αντιληφθεί, με την μέχρι τώρα γνώση του και πληροφόρησή του, ότι η παράταξη την οποία έμμεσα(και άμεσα) υποστηρίζει και προωθεί, είναι και η φωτεινή; Για μένα (πολύ επιγραμματικά) βασικοί πυλώνες της θετικής παράταξης είναι το φως, η διαύγεια, η ηθική. Είναι η προώθηση της καλοσύνης. Η καλοσύνη δε θα μπορούσε ποτέ να σχετίζεται με την επικριτικότητα και την πρόκληση αρνητικών συναισθημάτων στους συνανθρώπους μας. Αν λοιπόν, κάποια άποψή μας, πληγώνει βαθιά έναν άλλον άνθρωπο, πως μπορεί να ανήκει σε μια άποψη της θετικής παράταξης; Με ποιά κριτήρια αποφασίζουμε να πολεμήσουμε για την προώθηση της θετικής παράταξης;
Ελπίζω να μην σας κούρασε το μήνυμά μου και θα περιμένω με χαρά την απάντησή σας, όταν βρείτε χρόνο και διάθεση. Καλή σας μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Silednap το ονομα μου ειναι Λεγκολας και θα ηθελα να σας προτεινω να γραψετε ενα αρθρο για τα κρυμμενα βασιλεια (αυτης εδω της Επιφανειας, οχι πουθενα αλλου). Δεν εχω ξαναδει ποτε κατι τετοιο.

Π. Β. Γ. είπε...

@ Ανώνυμος 1 :
Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας. Προφανώς δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο μου "Ο Μυστικός Πόλεμος". Αν σας ενδιαφέρει αληθινά αυτό που (δικαίως) σας απασχολεί, αν διαβάσετε το βιβλίο μου: θα σας λυθεί κάθε απορία σας σχετικώς.(Όσο δηλαδή μπορώ εγώ να σας τις λύσω).

@ Ανώνυμος 2 :
Αναφέρεστε στην Φανταστική Λογοτεχνία; (π.χ. Σανγκρι-Λα,Pelucidar, Nova Atlantis, κ.ά.;)
Η αναφέρεστε σε πραγματικά "κρυμμένα βασίλεια" που ενδεχομένως να υπάρχουν αυτήν την στιγμή στον κόσμο μας;
Τα τελευταία, αληθινά, υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις ότι υπάρχουν τέτοια, στον --κατά ένα μεγάλο μέρος του-- ανεξερεύνητο πλανήτη μας. Είναι ένα πολύ μεγάλο και πολύ ειδικό ζήτημα. Έχω ήδη επιχειρήσει να το θίξω σε άρθρα και βιβλία μου, αλλά ίσως το επιχειρήσω και πάλι στο άμεσο μέλλον.