Το Nέο Tεύχος του Περιοδικού STRANGE

42 comments:

Ανώνυμος είπε...

παω να το παρω τωρα...κυριολεκτικα τωρα.

Σύλλας Κών/νος είπε...

Κε. Γιαννουλάκη καλησπέρα. Η κοσμική τριλογία του C.S.Lewis έχει εκδοθεί στα ελληνικά?

Πανος(Λαρισα) είπε...

Παντελη ωραιο το θεμα σου με τον πλανητη φυλακη,επισης πολυ καλο κ το θεμα με τον ιο Η1Ν1.

prasino liker είπε...

Να ευχηθω σε σας και την οικογενεια σας οτι πιο ομορφο και χαρουμενο για τις ημερες αυτες.Το 2010 γεματο απο γλυκα ονειρα που θα ταξιδεψουν μεσα απο την ψυχη σας.Την δικη σας αληθινη ψυχη με το οχημα της φαντασιας.Να δημιουργειτε ,να γραφετε και να ανακαλυπτετε ολους τους κοσμους γνωστους και αγνωστους.
Να ειστε παντα καλα.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείτε για εσάς και την οικογένειά σας!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιαννουλάκη σας έυχομαι για την καινούρια χρονιά υγεία αγάπη και καλοσύνη σε σας και την οικογένεια σας. Να συνεχίσετε να μας ταξιδέυεται με τα άρθρα σας και τις σκέψεις σας γιατί όπως και εσείς έχετε πεί ένα βιβλίο ταξιδεύει. Σας διαβάζω χρόνια και από τα βιβλία σας και από τα άρθρα σας στο strange. Θεωρώ τον εαυτό μου αναζητητή της αλήθειας και της απαγορευμένης ροής πληροφοριών. Επίσης είμαι ερασιτέχνης συγγραφέας (αποτυχημένος μάλλον) μιάς και καταγράφω οτιδήποτε μου κινεί το ενδιαφέρων σε αυτήν τη ζωή και στη δική μου οπτική της πραγματικότητας. Το άγνωστο είναι παντού τριγύρω. Σας καλώ να επισκευθείτε το blog μου που καταγράφω οτιδήποτε ενδιαφέρων βρίσκω στο νετ και μπορεί
(κάποια στιγμή) να αρχίσω να καταθέτω και τις σκέψεις μου. otimasxalaei.blogspot.com
Καλή χρονιά και πάλι.

giorgos είπε...

Παντελη γεια σου.Απο καιρο ηθελα να επικοινωνησω μαζι σου αλλα ολο το ανεβαλα.Συγχαρητηρια για το αρθρο σου ΦΥΛΑΚΗ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ,περιμενουμε τη συνεχεια του γιατι δεν τελειωνει μεχρι να σπασει το ματριξ που μας εχουν βαλει,αρα πλησιαζει η ωρα...2012?Παιρνω το strange απο το πρωτο τευχος, τεραστιες ο ογκος με τα ερωτηματα που ολο μεγαλωνουν,ισως αυτη να ειναι η ομορφια του ταξιδιου.Ηθελα να σε ρωτησω ποτε θα κυκλοφορησει το βιβλιο του κΑριβανη που το περιμενουμε με αγωνια,οπως θα θελαμε να βλεπουμε αρθρα του πιο συχνα αφου υπαρχουν οπως μας ειπες στο τευχος με τη τελευταια συνεντευξη του.Θεματα οπως αορατος πολεμος,ενεργειακες οντοτητες(οντοτητες 300.000ετωνζωης οπως ειχε αναφερειπαλιοτερα στο stranger)και πιστευω οτι εχουν σχεσει με το τελευταιο αρθρο σου.Ακομη θα ετοιμασεις βιβλιο για τον Καστανεντα?Και τελος θα ηθελα να σε ρωτησω τι εγιναν τα παιδια απο τη στηλη υδραργυρου,γιατι δεν γραφουν?Συγνωμη για το μεγαλο email αλλα 10 χρονια ειναι αυτα.Σε ευχαριστω για αυτα που μας δινεις μεσα απο τα γραπτα σου μαζι με τους συνεργατες σου.Να εισαι καλα.Τα λεμε λιαν συντομως.ΥΓ.Το ματριξ ραγιζει οταν σε κοτουν τα αστρα.

giorgos είπε...

Υ.Γ.2 ΚΑΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ εξω απο το ματριξ και μεσα στο ΦΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και Καλή Χρονιά,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σας αρέσουν οι Mogwai και αν ξέρετε παρόμοια συγκροτήματα, που θα μπορούσα να ψάξω. Μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση τα τραγούδια "Friend of the Night" και "I'm Jim Morrison I'm Dead", που μπορεί να ακούσει κανείς και στο YouTube.

Επίσης έψαξα για το βιβλίο "Αλλού και Κάπως" και μου έκανε εντύπωση, που δεν μπόρεσα να το βρω μέσω βιβλιοπωλείου (ακόμα και μεγάλων στο κέντρο της Αθήνας) και έπρεπε να το παραγγείλω μέσω internet. Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί πιο ανοιχτά; Το βρίσκω καλό όσο το έχω διαβάσει μέχρις στιγμής (ειδικά το αφιέρωμα στον Κόρτο Μαλτέζε) εκτός από το βαθμό συμπάθειας, που μάλλον δείχνει προς το παραδοσιακό σύστημα της Ιαπωνείας (σαμουράι, καμικάζι)...

Καλή συνέχεια,

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

pote 8a sas dume pali stin a8ina kyrie giannoulaki?

mr.alobar είπε...

κ Γιαννουλακη ειχα κανει την ερωτηση για τον zecharia sitchin,μετα την κατατοπιστικοτατη απαντηση σας ηρθε και το αφιερωμα ΦΥΛΑΚΗ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ.Μου κανει εντυπωση πως ενα θεμα οι ανθρωποι το ειδαν απο τοσες πολλες διαφορετικες πλευρες,αν και ειμαι λατρης της εξωγηινης αρχαιολογιας κατα την ταπεινη μου γνωμη η ναυαρχιδα του θεματος ειναι ο Γνωστικισμος(ο ιδιος θελει πολυ μελετη απο μονος του).Εχω ομως και αυτη τη φορα μια ερωτηση(ασχετη με το θεμα):θα γραψεται καποιο αρθρο για τον χαρτη του Piri Rei?

mr.alobar είπε...

Yπαρχει καποια προταση για τα βιβλια του Χαξλευ;εχω διαβασει μονο το Brave New World.

Ανώνυμος είπε...

exo xasei ti seira tou periodikou pou kai pos mporo na bro afta pou thelo;

Π. Β. Γ. είπε...

@Σύλλα Κων/νος:
Καλησπέρα. Όχι το Cosmic Trilogy του C. S. Lewis δεν έχει εκδοθεί στα ελληνικά (αν και το πρώτο βιβλίο κάποτε εκδόθηκε περικομμένο σε κάκιστο βίπερ, στα τέλη της δεκαετίας του 1970 ή αρχές '80, αν θυμάμαι καλά).
Ένα από τα όνειρά μου είναι να τη μεταφράσω στα ελληνικά ο ίδιος και να την εκδόσω. Είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα μεταφραστικά, αλλά και εκδοτικά, διότι και τα τρία βιβλία είναι πάνω από οκτακόσιες σελίδες (και η παράδοση είναι πλέον να βγαίνουν σε έναν τόμο). Κάποτε, θα το προσπαθήσω, ίσως.
Φυσικά, πάντα υποστηρίζω ότι τα βιβλία θα πρέπει να διαβάζονται στο πρωτότυπο.

@Πάνος (Λάρισα)
Ευχαριστούμε Συνταξιδιώτη. Ναι, και για εμένα είναι ένα από τα αγαπημένα μου θέματα, το μελετώ εδώ και πολλά χρόνια.
Όσο για τη μεγάλη φασαρία με τον Η1Ν1, σε παραπέμπω σε σχετικό δημοσίευμα στο επόμενο Strange, όπου θα διαπιστώσεις ότι έχει ήδη γίνει επίσημη ανακοίνωση ότι επρόκειτο σε μεγάλο βαθμό για απάτη, αλλά αποκρύπτεται από τα μέσα ενημέρωσης.


@Prasino Liker:
Να είστε κι εσείς πάντα καλά, οικογενειακώς, και στο 2010 να πραγματοποιηθούν όσα περισσότερα όνειρά σας μπορείτε να αντέξετε. Τους χαιρετισμούς μου στα όμορφα Χανιά (αν θυμάμαι σωστά) όπου επιθυμώ να βρεθώ ξανά το συντομότερο.

@Ανώνυμος:
Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και για εσάς και την οικογένειά σας.

(συνέχεια)

Π. Β. Γ. είπε...

@Kostas:
Αγαπητέ Συνταξιδιώτη, εύχομαι υγεία αγάπη και καλοσύνη και σ' εσένα και στην οικογένειά σου, και σ' ευχαριστώ.
Θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε όσο μακρύτερα μπορούμε (to the stars and beyond!!), μακάρι πάντα να ταξιδεύεις μαζί μας.
Λες ότι θεωρείς τον εαυτό σου
«αναζητητή της αλήθειας και της απαγορευμένης ροής πληροφοριών». Η γνώμη μου είναι ότι την αλήθεια δεν χρειάζεται να την αναζητήσουμε ιδιαίτερα, την ξέρουμε ήδη (αυτό είναι άλλωστε που την κάνει αλήθεια), μπορούμε, όμως, φαντάζομαι, να τη διευρύνουμε... Απαγορευμένη ροή πληροφοριών δεν θα μπορούσε να υπάρχει κυριολεκτικά, ούτε απαγορευμένες πληροφορίες, αλλά...απαγορευμένη γνώση. Γενικά, κατά τη γνώμη μου, η γνώση απαγορεύεται ή παρεμποδίζεται, και ιδιαίτερα τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά πεδία της. Από την άλλη, βέβαια, είναι και άχρηστη, αν δεν γνωρίζεις σε τι να τη χρησιμοποιήσεις. Έτσι, κάθε γνώση θα πρέπει να έρχεται και με ένα manual (οδηγίες χρήσης). Κάτι που είναι το πιο απαγορευμένο από όλα, για όλες τις γνώσεις...
Σε παρακαλώ να μη δηλώνεις ερασιτέχνης αποτυχημένος συγγραφέας. Αν σε προσδιορίζει αυτό, να δηλώνεις συγγραφέας και να προσπαθείς να είσαι όλο και καλύτερος (που σημαίνει να το ψάξεις πολύ και να βρεις τους τρόπους για αυτό το πράγμα).

Το blog σου otimasxalaei.blogspot.com, είναι πολύ ωραίο, σαν το Strange Cosmos μας, και εύχομαι καλή συνέχεια. Αλλά δεν κατάλαβα γιατί είναι ό,τι μάς χαλάει όλο αυτό...

@Giorgos:
Και σ' εμένα συμβαίνει αυτό: και εγώ από καιρό θέλω να επικοινωνήσω μαζί μου και όλο το αναβάλλω!
Το κείμενό μου για τον Πλανήτη Φυλακή μας στο Strange, έχει πολλές και μεγάλες προεκτάσεις, και ευελπιστώ να τις εξερευνήσουμε όλοι μαζί.
Το βιβλίο του κ. Αριβάνη το συνθέτουμε αυτήν την εποχή και ελπίζω ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το ίδιο ισχύει και για τα άρθρα του που έχουμε στα χέρια μας, θα τα δημοσιεύσουμε με την πρώτη καλή ευκαιρία (είναι πολύ ειδικά και παρουσιάζουν κάποιες δυσκολίες).
Όχι, δεν νομίζω ότι θα γράψω κι άλλο βιβλίο για τον Καστανέντα (αν και ποτέ μη λες ποτέ). Ίσως όμως μεταφράσω και διασκευάσω ένα παλαιότερο που είχα γράψει στα αγγλικά.
Η Στήλη Υδραργύρου επιστρέφει δρυμύτερη στο επόμενο Strange. Ο »...« γράφει όποτε θέλει, απλά...

Και τα άστρα ραγίζουν όταν τα κοιτά το Matrix (μέσα από τα μάτια μας. Να τα αλλάξουμε...) Ευχαριστώ για την επικοινωνία.


@Ανώνυμος-2:
Συνταξιδιώτη, δεν ήξερα τους Mogwai, αλλά τους άκουσα τώρα στο youtube με την προτροπή σου. Ναι, καλούτσικοι είναι. Ίσως θα προτιμούσες, όπως εγώ, να ψάξεις και να ακούσεις πολλά από τους Cul De Sac, που κρίνω ότι θα σου αρέσουν.
Επίσης, τελευταία, σ' εμένα και σε φίλους μου, μάς αρέσουν πολύ οι DeadBolt. Ρίξε π.χ. μια ματιά (κι ένα αυτί) στο Ghost Riders in the Sky: http://www.youtube.com/watch?v=hDa9HGYgrjE
και στο One Day I Will Kill you:
http://www.youtube.com/watch?v=0B4L8C3oxQs
Επίσης, δοκίμασε να βρεις και να ακούσεις διάφορα από Savage Republic.
Αυτά προς το παρόν, κρίνοντας από τους Μοgwai που σου άρεσαν.
To Αλλού και Κάπως είναι για τους Αλλού και Κάπως, οπότε...
(Ωραίοι οι Σαμουράι)

@Ανώνυμος-3: Σύντομα στην ΑΘήνα, φίλε...

@Μr. Alobar:
Δεν νομίζω ότι απαιτείται άρθρο για τον χάρτη του Πίρι Ρέις, είναι γνωστά αυτά τα πράγματα. Το συγκεκριμένο θέμα, άλλωστε, είναι ένα μικρό υποκεφάλαιο στο πιο μεγάλο θέμα που υπάρχει: το μυστήριο του κόσμου μας... (και της Ιστορίας του παρελθόντος του).
Συμφωνώ για τον Γνωστικισμό που αναφέρεις. Χαίρε.
Για τον Χάξλευ: Εμένα μου αρέσει το Eyeless In Gaza, και το The Doors of Perception.

@Ανώνυμος-4:
Συνταξιδιώτη, για τα τεύχη του Strange που έχεις χάσει, μπορείς να απευθυνθείς στο τηλ 2310-886.480, εκδόσεις Άγνωστο, και να ενημερωθείς περί αυτών για ό,τι θέλεις, και να τα παραγγείλεις να σου τα στείλουμε (με έκπτωση). Ευχαριστούμε.


Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά, γνώση, ελπίδα και γενναιότητα.


Π. Γ.

movement είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά για όλους μας Παντελή .
Περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσκεψή σου στη Νότια συμπρωτεύουσα .
Κριτική για το περιοδικό δεν κάνω , θα φανώ κοινότυπος .
Εκείνο όμως που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι τα editorials σου και σε πληροφορώ πως όσα γράφεις είναι πάντα κάποιες απο τις ενδόμυχες σκέψεις και προβληματισμούς μας . Το καταπληκτικό δέ είναι οτι είσαι πάντα (μα πάντα) επίκαιρος σε όσα σκεφτόμαστε ! Αυτό όμως σίγουρα θα το έχεις ξανακροαστεί ... γι αυτό σου μεταφέρω κάτι ακόμα πιο καταπληκτικό .
Υπάρχει κάπου , κάπως , μια παρέα ανθρώπων που εκδηλώνουν προβληματισμούς και διαλογίζονται πάνω σε διάφορα θέματα αξιοπερίεργα αλλά και καθημερινά όπως τα θέματα που συζητάμε όλοι εμείς οι παράξενοι καθημερινοί άνθρωποι .
Ο τρόπος λοιπόν που διατυπώνεις απόψεις (άλλοτε οργισμένα , άλλοτε μελαγχολικά , άλλοτε δυναμικά) συνάδει ακριβώς με όσα ενίοτε συζητάμε με την παρέα μας !
Το απίθανο (για την κοινή διανόηση) είναι πως αυτές οι συζητήσεις γίνονται άλλοτε σε φιλικό περιβάλλον , άλλοτε στη δουλειά , άλλοτε τροχάδην , άλλοτε τηλεφωνικά ... ανεξάρτητα τόπου και χρόνου , αλλά πάντα στο μεσοδιάστημα απο το ένα τεύχος στο άλλο . Και σε αυτό το μεσοδιάστημα έχουν δημιουργηθεί ήδη προβληματισμοί για το επόμενο θέμα ... και τότε "ως εκ θαύματος" να και ο Παντελής , πάντα επίκαιρος , να καταθέσει την γνώμη του σε όσα συζητάμε !
Δηλαδή , σαν να είσαι κι εσύ μέλος της παρέας μας , να παρακολουθείς τις συζητήσεις μας , να έχεις την επόπτεία μας και να εκδηλώνεις τις θέσεις σου βάσει της εκάστοτε συζήτησης (μέσω του editorial) με μια μικρή καθυστέρηση (ανάλογα με την ημερομηνία έκδοσης του περιοδικού) . Δεν ξέρω πως το κάνεις αυτό , αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως επαναλαμβάνεται πάρα πολύ καιρό για να το θεωρήσω "τυχαίο" (για τους πιστούς της εν λόγω θεάς) .
Γι αυτό θα σου μεταφέρω αυτό ακριβώς που παρατηρώ αρκετό καιρό τώρα . Οι θέσεις που εκφράζεις στα editorials έχουν ακριβώς τους ίδιους πρόλογους , θεματολογία , κατεύθυνση και σκελετό με όσα συμμετέχουν και οι υπόλοιποι της παρέας αλλά ... εσύ σταματάς σε κάποια σημεία κομβικά και νευραλγικά ! Ενώ εμείς τα προχωράμε , εσύ μένεις σε κάποιες σκέψεις , σαν να φοβάσαι τις ίδιες τις μετέπειτα σκέψεις ! Δεν ξέρω για ποιό λόγο το κάνεις αυτό αλλά , να ξέρεις πως είναι κουραστικό . Κάποιες στιγμές κατανοούμε πως θα σκέφτεσαι οτι ίσως δεν θές να τρομάξεις τους άλλους ή εκείνες οι μικρές πυγολαμπίδες του μυαλού σου είναι μόνο δικές σου και θεωρείς πως καλό είναι να τις εκθρέψεις μόνος σου .
Σε πληροφορώ λοιπόν πως αν αυτές οι πυγολαμπίδες είναι οικόσιτες και τις θεωρείς μόνο δικές σου , κάνεις λάθος . Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν τέτοια οικόσιτα ! και καλό θα ήταν να τις ενώσουμε για την διαιώνισή τους .
Σου γράφω όλα αυτά γιατί άσχετα απο τις θεματολογίες που αναλύετε εσύ και η ομάδα των υπόλοιπων παιδιών στο περιοδικό , έχεις το πλεονέκτημα μέσω της γωνίτσας του editorial να βγάζεις σκέψεις ατόφιες και ανόθευτες , χωρίς επεξεργασία και επιμέλεια .
Τώρα γνωρίζεις πως έχεις πολλούς (ίσως ακόμα περισσότερους) που είναι λάτρεις της γωνίτσας σου . Και κάνουν μαζί σου πολύ επικοδομοιτητικές συζητήσεις , άσχετα αν μας ακούς ή όχι . Εμείς σε διαβάζουμε . Και είμαι σίγουρος πλέον πως κι εσύ μας "ακούς" κάπως , διαφορετικά δεν θα είμασταν συνδαιτήμονες σε αυτό το τραπέζωμα σκέψεων .
Αυτά είχα να σου μεταφέρω , σίγουρα θα θελαν πολλοί να το πιστοποιήσουν , κάποιοι ίσως το σκέφτονται ήδη απο καιρό , κάποιοι άλλοι ίσως το ξέχασαν μέσα απο την απόλαυση της "συζήτησης" με το editorial .
Πάντως όλο αυτό είναι πολύ μαγικό για να είναι αληθινό και πολύ πραγματικό για να ναι ψεύτικο .
Καλή χρονιά (μια ακόμα) σε σένα και σε όλους τους αφανείς ήρωες των σκέψεών μας .

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιαννουλάκη ευχαριστώ για την απάντηση σας και φυσικά ξαναεύχομαι τα καλύτερα. Το όνομα του ιστολογίου μου είναι otimasxalaei διότι ξεκίνησα να γράφω για ότι είναι στραβό και ανάποδο στον κόσμο μας. Μετά βέβαια κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να ξανααναφέρω ότι δεν μας αρέσει γιατί άθελα μου το αναπαράγω και ήταν κάτι που με ενοχλούσε και μένα ιδιαίτερα. Έτσι, δεν σας κρύβω ότι σαν πρότυπο είχα το strange cosmos (αλλά αύτο βέβαια το είχατε καταλάβει) και μίας και μου αρέσει να ψάχνω για ιδιαίτερα πράγματα στο νετ σκέφτηκα να υλοποιήσω αυτήν την ιδέα. Το όνομα έμεινε το ίδιο προς στιγμήν αλλά έχω υπόψην μου ένα κατάλληλο για την περίσταση. Συνεχίστε την καλή δουλεία σας και να ξέρετε ότι περιμένουμε με αγωνία το cosmopolis project 2.
Ένας συγγραφέας.

Kestrel είπε...

Movement, είναι όντως μαγικό αυτό που συμβαίνει! Εξω-πραγματικό θα συμπλήρωνα..
Βέβαια, δεν ξέρω αν ο Παντελής ακούει εμάς ή αν εμείς έχουμε αποκτήσει κάποια κρυφή πρόσβαση στο Φανταστικό Κόσμο του Παντελή, ή ότι άλλο θα μπορούσε να συμβαίνει.
Πάντως αυτή η μυστηριώδης επικοινωνία δεν περιορίζεται μόνο στα editorial, ενίοτε επεκτείνεται και στα άρθρα του περιοδικού.
Και όταν βέβαια αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι όλες αυτές οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για να είναι απλά συμπτώσεις και τυχαία γεγονότα.. τότε να 'σου ως δια μαγείας το editorial για τις συγχρονικότητες και τα σχετικά!! (χε.. παλαβό τελείως)
Παντελή, τι πιστεύεις οτι συμβαίνει εδω; Μήπως οι τηλεπαθητικές μας ικανότητες έχουν οξυνθεί στο έπακρο;

Ανώνυμος είπε...

BIG BRATHER = PANTELIS .XM ton nou sas mas akouei

Unknown είπε...

επιτελους επανακυκλοφορειστε το Megapolisomancy.ποσο ακομη θα περιμενουμε?επισης το ταξιδι στη μοναξια του χρονου.ελεος!!!

Π. Β. Γ. είπε...

Όλα αυτά -που θα έπρεπε να σας προβληματίσουν ακόμη περισσότερο- προφανώς σημαίνουν ότι εσείς δεν είστε μόνο εσείς, ή εγώ δεν είμαι μόνο εγώ...
Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει με τον εαυτό μας, και μερικοί άνθρωποι μέσα από κάποιες διαρροές ή ρήγματα το αντιλαμβάνονται, μερικές φορές...

Π. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Interesting site.

We provide office and retail cleaning carried out by specialist trained cleaners.

Our cleaning technicians are experienced and reliable.

Discover more about our [url=http://www.cleanerlondon.com/domestic-cleaning-london.php]carpet cleaning[/url] technicians.

Kestrel είπε...

Παντελή θα μπορούσες να αναλύσεις λίγο περισσότερο αυτό που έγραψες περί εαυτών, διαρροών κτλ.; (Ο προβληματισμός υπάρχει, αλλά πως προχωράμε πέρα από αυτόν..; πως τον προεκτείνουμε; )

Kestrel είπε...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι -και αν έχω κατανοήσει ορθά το συλλογισμό σου- μήπως αυτό όλο, που θολά ακόμα αντιλαμβάνομαι, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καλό όπλο στα χέρια μας, ενάντια στον μεγάλο μυστικό πόλεμο που διαδραματίζεται; ...

Π. Β. Γ. είπε...

Για τα πράγματα που παρατηρώ ότι απασχολούν πολλούς Συνταξιδιώτες, για τα οποία συχνά δεν μπορούμε να συζητήσουμε εύκολα, διότι δεν μπαίνουν εύκολα σε λόγια, και αν μπαίνουν δεν είναι πάντα για όλα τα αυτιά, υπάρχει ένα μήνυμα, ένα παλιό ροκ'ν΄ρολ τραγούδι, το οποίο το καταθέτω:
WHITE LIGHTNING
(Το έχει γράψει ο Big Bopper, το έχει πρώτος ηχογραφήσει ο George Jones, το έχουν παίξει πάρα πολλοί -αγαπημένη μου εκτέλεση αυτή του Waylon Jennings).
Βρες το, άκουσε το, και διάβασε τους στίχους του (π.χ. ψάξε τα lyrics στο google), αποκωδικοποίησέ τους.

Κατά την ταπεινή γνώμη μου, αυτό το κομμάτι τα λέει όλα, όσα μπορούν να ειπωθούν, με τον τρόπο που μπορούν να ειπωθούν.

Π. Β. Γ. είπε...

White Lightning
(lyrics):

http://www.lyricstime.com/big-bopper-white-lightning-lyrics.html

Π. Β. Γ. είπε...

White Lightning:

George Jones -
http://www.youtube.com/watch?v=MBcFxF3F78Y&feature=related

The Big Bopper
(first original version) -
http://www.youtube.com/watch?v=F9Z4zkvBG-c

Eddie Cochran & Gene Vincent (live) -
http://www.youtube.com/watch?v=sAEyUqPTVD0

Waylon Jennings -
http://www.youtube.com/watch?v=pRGQVElqZSA



( «...George Jones' version of "White Lightning" was released as a single, and reached Number One in April of 1959, two months after the original songwriter, rockabilly artist J. P. Richardson, widely known as "The Big Bopper", was killed in the infamous airplane crash, along with fellow rockabilly artists Buddy Holly and Ritchie Valens...» )


@-)

Ανώνυμος είπε...

hiya


Just saying hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read.

Ανώνυμος είπε...

Howdy, Michelle here. It's been a great experience to take part this valuable community..:-) In case you are not one of my common subscribers on 21Car Century Insurance, allow me to promptly tell you a bit of concerning myself personally. I'm a ex - automobile insurance advisor and today I'm a full time blogger. I am going to present to you on the way to spend less and obtain the best online for free cheap car insurance estimates and find the right automobile insurance on the net. Do you possess a new car and you're willing to purchase vehicle insurance? Actually, not so fast, you need to evaluate your option, compare providers, prices and understand kinds of insurance coverage you can afford. There's lots of auto insurance providers for you to select from and it hard to say which companies can be better than others.

Get the free 21 car century insurance tips e book here: [url=http://21-carcenturyinsurance.com/category/auto-car-insurance/]Auto Car Insurance[/url]

Ανώνυμος είπε...

Hi everyone,
I am new to giannoulakis.blogspot.com and I am sorry for being a bit off-topic, but I did not find a proper category!
I have an rush problem, and a friend of mine told me about glycolic acid for skin treatment, but I am a bit confused by the strength of glycolic acid. Are concentrations over 20% considered safe?
On this website about [url=http://GlycolicGel.info]Glycolic Gel[/url] it says that glycolic acid concentration higher than 15% is considered hazardous material in the USA!
Also, does anyone know if I can I buy [url=http://GlycolicGel.info]piccadilly
[/url] on cosmetics store or is it only by doctor's prescription?

Ανώνυμος είπε...

Hello. I am Simon. I am new here. Thanks for having me..
[url=http://thirdpartyinsurance1.com/]third party insurance[/url]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://god-n-devil-inc.livejournal.com/13959.html]Дизайн внутренних состояний[/url]

Ανώνυμος είπε...

I love giannoulakis.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

Ανώνυμος είπε...

hi

i am new here

just wana say hi to all

DxSEO

Ανώνυμος είπε...

I intended to create you this very small note to say thanks yet again for your personal nice secrets you've shared on this website. It is simply surprisingly open-handed with people like you to give without restraint what exactly many individuals could have distributed for an ebook in order to make some dough on their own, even more so considering the fact that you could have done it in case you desired. Those strategies as well acted like the great way to realize that someone else have similar keenness really like my personal own to grasp a little more with reference to this problem. I'm certain there are lots of more pleasant situations ahead for those who read carefully your site.

Ανώνυμος είπε...

hey!
just signed up at giannoulakis.blogspot.com and wanna say hi to all!

Cheers

Ανώνυμος είπε...

thanks for this nice post 111213

Ανώνυμος είπε...

Good blog, thank you. I really like it!

Ανώνυμος είπε...

Great article! Looking forward to the next.[url=www.moviesonlinehd.net]Watch Movies online[/url].

Ανώνυμος είπε...

3 fc1f2e1ae1334d3

Ανώνυμος είπε...

Worldwide cloks here. You can find what time is it on every town or county on this [url=http://worldclocks.eu/]world clock[/url] with specifyc timezone.
All you need to do is to access http://worldclocks.eu/, [b]world clock[/b] website and to search your country or speifyc town, and to know what time is it.

Ανώνυμος είπε...

Unquestionably believe that which you said. Your favourite reason appeared to be at the net the easiest thing to understand of. I say to you, I definitely get irked whilst people think about worries that they plainly don’t recognize about. You managed to hit the nail upon the highest as neatly as defined out the entire thing without having side effect , folks could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks